Home DESPRE NOI

Despre noi

Fondată în anul 1922 şi situată în partea nordică a oraşului Ploiesti (lângă Gara de Nord a oraşului), S.C. 24 IANUARIE S.A. este o companie cunoscută şi cu reputaţie în domeniul fabricaţiei utilajelor pentru industria energetică, metalurgică, siderurgică, precum şi pentru industria chimică şi petrochimică (numele precedent era IUC-Secţia de Nord).

 

Din 1997 suntem o companie care aparţine grupului UZINSIDER – Bucureşti.

 

Datorită managementului pro-activ al resurselor, inclusiv infrastructura şi personalul calificat şi de asemenea prin aplicarea eficace a Sistemului de Management al Calităţii implementat încă din 1995 şi care acum a atins un grad adecvat de maturitate, avem astăzi oportunitatea de a exporta până la 90% din cifra de afaceri. Această performanţă este de asemenea susţinută de unul din punctele noastre forte şi anume o capacitate de reacţie flexibilă şi neîntârziată la cererea şi conjunctura dinamică a pieţei de profil, ca un beneficiu direct al aplicării principiului orientării către client.

 

Aceasta se realizează prin:

 

  • Cercetarea şi înţelegerea necesităţilor şi aşteptărilor clienţilor,
  • Asigurarea că obiectivele organizaţiei sunt legate de necesităţile şi aşteptările clienţilor,
  • Comunicarea necesităţilor şi aşteptărilor clienţilor în întreaga organizaţie,
  • Măsurarea satisfacţiei clienţilor şi acţionarea asupra rezultatelor,
  • Gestionarea sistematică a relaţiilor cu clienţii,
  • Asigurarea unei abordări echilibrate între satisfacerea cerinţelor clienţilor şi altor părţi interesate.

 

Compania 24 Ianuarie lucrează de asemenea şi pentru piaţa din România, dar majoritatea produselor noastre sunt realizate pentru piaţa europeană, având ca destinatie finală ţări din întreaga lume.

 

 

S.C. 24 IANUARIE S.A. este onorată să lucreze cu companii profesioniste din Germania, Austria, Italia, Franţa, Belgia, Danemarca, Elveţia, Spania. Numărul clienţilor noştri se află in continuă creştere, deoarece urmărim permanent să creştem satisfacţia clienţilor şi a altor părţi interesate prin înzestrarea produselor cu calitate şi performanţă excelentă, preţuri competitive şi termenele de livrare dorite.

 

 

Societatea a primit o serie de premii pe plan naţional pentru excelenta muncă realizată.

 

 

Strategia pentru un succes durabil a fost stabilită, ţintind menţinerea realizărilor şi îmbunătăţirea performanţelor noastre, prin dezvoltarea pe cele două direcţii deja practicate:

 

 

- Utilaje unicat pentru industria energetică si metalurgică; 

- Componente de serie pentru utilaje terasiere (excavatoare). 

 

Potenţial financiar şi de producţie:

Cifra de afaceri


CERTIFICATE & DIPLOME

  • 24 JANUARY
  • 24 JANUARY
  • 24 JANUARY